Bashkia Korçë së shpejti, në një godinë më të përshtatshme në shërbim të qytetarëve!

Bashkia Korçë së shpejti, në një godinë më të përshtatshme në shërbim të qytetarëve!

Bashki e hapur për qytetarët në dy godina në Zonën Këmbësore të qytetit - Projekti më i ri synon përmirësimin e standartit të shërbimeve për komunitetin duke u bërë modeli i parë i këtij lloji në Shqipëri. Punimet për përshtatjen e dy godinave fillojnë së shpejti.

 

Rikonstruksioni i Teatrit "Andon Zako Çajupi"

Rikonstruksioni i Teatrit "Andon Zako Çajupi"

Tempulli i Artit në Korçë do të shndërrohet me investimin e qeverisë shqiptare në një teatër modern, i cili do t`i përgjigjet kërkesave dhe standarteve të kohës. Ndërhyrja në pjesën e skenës dhe të ambjenteve ndihmëse të saj do të jetë kryesisht në aspektin ristrukturues përsa i përket rifiniturave, të cilat janë tashmë shumë të degraduara, por dhe në drejtim të rritjes së numrit të hapësirave ndihmëse për aktorët e deputuesit, duke e pasuruar me dhoma të reja përgatitore dhe grimi. 

 

read more

Qendra Shumëfunksionale Kulturore dhe Sportive.

Qendra Shumëfunksionale Kulturore dhe Sportive.

E quajtur ndryshe "Qyteti i Fëmijëve", një tjetër investim i rëndësishëm, që do të mundësohet nga qeveria shqiptare për zonën sportive në qytetin e Korçës. Projekt i cili do ta shndërrojë në një zonë funksionale me parametra bashkëkohorë, duke i dhënë një dimension më të gjerë zhvillimit kulturor dhe sportiv.

‪#‎QytetiPërFëmijët‬

Rijetëzimi i sheshit tek xhamia "Iliaz Bej Mirahori"

Rijetëzimi i sheshit tek xhamia "Iliaz Bej Mirahori"

Avancojnë çdo ditë e më shumë punimet, për të krijuar kushte me standarte bashkëkohore. Investime që i shtojnë vlerën qytetit tonë!

back