Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

I pari i këtij lloji në Shqipëri, është modeli që vendosëm për më shumë projekte që u shërbejnë atyre në të ardhmen.

read more

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Inspektimi i punimeve në Bashkia e Re dhe Biblioteka e Re me Galerinë e Arteve.

read more

Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Infrastrukturë e përmirësuar dhe vëmendje e veçantë për fëmijët.

read more

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Vazhdon puna për zbatimin e projektit madhor për rikonstruksionin e qendrës, infrastrukturës rrugore dhe restaurimin e Monumenteve të Kulturës. 

read more
back