Ansambli "Skënderbeu" solli një kolazh të mrekullueshëm folklorik, "Shpirti i Ballkanit".

Ansambli "Skënderbeu" solli një kolazh të mrekullueshëm folklorik, "Shpirti i Ballkanit".

Korça është qyteti që i dhuron publikut çdo javë shfaqje të mrekullueshme.

"La Traviata" në teatrin "A. Z. Çajupi" të Korçës!

"La Traviata" në teatrin "A. Z. Çajupi" të Korçës!

Emocione të shumta për publikun artdashës korçar falë profesionalizmit të shkëlqyer, që solli për dy mbrëmje rradhazi kasti i mrekullueshëm i operas.

read more

"Tetori Gjerman"

"Tetori Gjerman"

Një aktivitet i veçantë në kuadrin e 30-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Gjermanisë dhe Shqipërisë u zhvillua në ambjentet e Teatrit "Andon Zako Çajupi" në qytetin e Korçës.

read more

"Shtëpia e Bernarda Albës"

"Shtëpia e Bernarda Albës"

U rikthye tek Hani i Elbasanit, kryevepra e Lorkës "Shtëpia e Bernarda Albës".

read more
back