Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

"Netët e Poezisë", një aktivitet tradicional, i cili solli për dy netë rradhazi freskinë e poezisë dhe krijime të veçanta në qytetin e Korçës.

read more

Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Korça, kryeqëndra e artit dhe kulturës, ka bërë bashkë shkrimtarë dhe poetë të njohur nga e gjithë Shqipëria dhe me gjerë.

read more

AKTIVITETET KULTURORE

     
PANAIRI I LIBRIT BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" 23 PRILL
NETËT E POEZISË KORÇARE BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" 6 QERSHOR
MBRËMJE POETIKE BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" TETOR
AKTIVITET PËR BIBLIOTEKËN E FËMIJËVE  BIBLIOTEKA E FËMIJËVE “THOMA TURTULLI” DHJETOR
ARTISTËT E VEGJËL BIBLIOTEKA E FËMIJËVE “THOMA TURTULLI” DHJETOR

 

Struktura e Bibliotekes "Thimi Mitko"

Drejtori i përgjithshëm i Qendrës së Artit dhe Kulturës

1 Drejtori i bibliotekes "Thimi Mitko"

2 Bibliograf

3 Bibliotekare 

4 Bibliotekare  

5 Bibliotekare

6 Bibliotekare

7 Bibliotekare

8 Pastrues

9 Pastrues

10 Libra lidhese

11 Punonjes mirmbajtjeje salla e projekteve 

back