Koncert nga Orkestra e Harqeve të Korçës

Hyrja falas!

Festa e Mollës në fshatin Dvoran

Ditën e diel, 8 tetor, merr familjen dhe miqtë dhe kalo një fundjavë ndryshe në fshatin Dvoran, për të festuar së bashku "Festën e Mollës".

Panairi i Mollës dhe gatime tradicionale.

Koncert me grupin Ali Pashë Tepelena dhe Laxarela Deti.

Lojra argëtuese dhe animacione për fëmijë.

Transporti falas, autobusët pranë Bashkisë Korçë, ora 10:00.

Koncert RETRO në Korçë

Të premte, 6 Tetor ora 19:00 tek Pazari i Vjetër,

" HITET SHQIPTARE TË VITEVE 80" kanë bashkuar këtë herë në Korçë Kozma Dushin, Myfarete Lazen dhe Bledi Polenën.

"RETRO"- një mbrëmje e veçantë në të cilën këngëtarët e muzikës së lehtë te viteve 80, lidhin këngën dhe artin e tyre me një nga hapësirat më të bukura në qytet. 

Bëj nje selfie tek këndi i fotografisë, shijo produkte të veçanta me mollë tek baret dhe restorantet e pazarit dhe pas orës 21:00, shohim të gjithë së bashku në ekranin e madh ndeshjen Shqipëri-Spanjë.

Një mbrëmje për të mos u humbur!

Njoftim

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

KËSHILLI BASHKIAK

KORÇË

                                                                                                                                 Korçë më  04 . 10 .2017

 

LAJMËRIM   

Ditën e Hënë , datë  09 Tetor 2017ora 1400, në sallën e Bashkisë (ish Gjykata) do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite:

read more
back