Njoftime

Bashkia Korce ne bashkepunim me shkollen e fotografise Projekt 5,6 ne Tirane organizojne nga 21 korriku-4 gusht: Shkollen e veres per fotografine
Programi mesimor gersheton leksionet teorike me praktiken ne terren .
Dy jave intensive trajnimi per te rinj qe e kane pasion fotografine me me trajnere profesioniste vendas dhe te huaj dhe material mesimor bashkekohor do ti ndihmoje ata te cojne perpara traditen e vyer te qytetit ne kete gjini te artit.
Projekti final i shkolles perfshin realizimin e nje pakete fotosh te zgjedhura nga studentet e cila do te perdoret per realizimin e kartolinave promovuese per qytetin .
Ejani ta zbulojme qytetin nepermjet kendveshtrimeve fotografike ,te ruajme vlerat e trasheguara dhe te promovojme te rejat.

KRITERET E PRANIMIT:
Aplikantet nuk duhet te jene me shume se 30 vjec .
Duhet te kene interes real dhe motivim te larte.
njohuri fillestare per aparatin fotografik dhe fotografine ,njohuri ne programet baze kompiuterike dhe gjuhen angleze.
Aplikantet duhet te jene te pajisur me aparat fotografik .
Regjistrimet kryhen cdo dite nga ora 8.00-16.00 prane sportelit te informacionit ne Bashkine Korce ose nepermjet nr.te telefonit 45755
Shkolla e veres per fotografine
Behuni pjese e nje eksperience te vlefshme!


Shkolla e veres per fotografine mundesohet nga :
DAR Korce / Foto Xhimi / Hotel Kristal / Grand Hotel / Hotel Behar Kocibelli / Firma Balli.
back