Ekspozite e flamujve shtetetore shqiptare

Ekspozite e flamujve shtetetore shqiptare

Te premte 9 dhjetor ora 18.00 tek biblioteka e qytetit, ju ftojme ne ekspoziten e flamujve shtetetore shqiptare te koleksionistit Artan Lame.
Nje nga aktivitetet me te vecanta dhe te rendesishme ne nderim te ngjarjes se madhe te 100 vjetorit te Shpalljes se Krahines Autonome.

Njoftim

Njoftim

Sot ne oren 18:00 ju ftojme tek Pazari i Vjeter i Korces ne nje prej aktiviteteve me te vecanta "100 VJET TETATER DHE FILM". Nje ekspozite me foto nga sheshxhirimet e filmave me te njohur shqiptare dhe disa surpriza te tjera. Mos mungoni!

8 dhjetori - DITA KOMBËTARE E RINISË

8 dhjetori - DITA KOMBËTARE E RINISË

Ftojme gjithe te rinjte te behen pjese e festes ne "Street Party",prej ores 18:00 deri ne oret e para te mengjesit tek Pazari i Vjetër, Korce.
DJ CHERRY dhe Grupi më i ri muzikor "MELODY" . 
FTO miqte dhe EJA të festojmë së bashku! 

Njoftim

Bashkia Korce ne bashkepunim me Kliniken "Tirana Retina Institut"ka filluar nje projekt per ekzaminimin okulistik te femijeve te kopshteve. Nje mjek okulist me aparate te levizeshme te klinikes viziton femijet gjate orarit mesimor. Per implementimin e projektit u mor edhe dakortesia e prinderve. Per femijet qe kane rezultuar probleme mjeku u ka dhene konsulence falas prinderve. Ky projekt ka per qellim zbulimin e defekteve okulistike te hereshme. Me dt. 07.12.2016, ora 13:00 me rastin e permbylljes se fazes se parete projektit, mjeku i klinikes do te realizoje vizitat e fundit  per femijet e kopshtit nr.5(10) (perballe Gjimnazit "Themistokli Germenji").

back