Kalendari i Aktiviteteve për Festivalin e Dimrit

NJOFTIM

Ne kuader te zbatimit te projekteve te Bashkise Korce:
1. Qendra ditore per femije, fuqizimi i femijeve rom dhe egjiptiane
2. Qendra komunitare per moshen e trete

Bashkia Korce njofton se kerkohen ambjent me qera sipas kritereve te meposhtme:
- Nje ambjent me siperfaqe 140 m2 ne Lagjen 7. Ky ambjent duhet te jete i ndare ne dy pjese qe komunikojne me njera-tjetren. Nje prej ambjenteve duhet te jete i pajisur me kuzhine dhe orendite e nevojshme ne te, 10 tavolina ngrenie, 30 karrige. Ndersa ambjenti tjeter duhet te jete i pershtatshem si salle studimi dhe i pajisur me banka e karrike per 30 nxenes. Ambjenti duhet te kete nje tualet dhe te jete ne kontakt te afert me rrugen kryesore. 
- Tre ambjente, specifikisht ne lagjet 7,12,15 me siperfaqe mbi 60 m2, te pajisura me nje tualet,10 tavolina dhe 40 karrike. Keto ambjente duhet te jene ne katet e para te banesave dhe gjithashtu ne kontakt te afert me rrugen kryesore.

 

read more

Axhenda e aktiviteteve "KORCA 100 VJET KRAHINE AUTONOME"

9-10 dhjetor ORA 10.00-13.00 dhe 17.00-19.00 

Muzeu Kombëtar i Arsimit "100 vjet Shpallja e Krahinës Autonome të Korçës"
Ekspozitë dokumentare e 100 vjetorit të shpalljes së Krahinës Autonome të Korcës.
Publikimi i serisë së pullës “100 vjet Krahina Autonome e Korçës” nga Posta Shqiptare

read more

Buxhetimi me Pjesëmarrje në Njësinë Administrative Mollaj

Bashkia Korçë, në kuadër të programit “Bashkia për qytetarët”, ka filluar proçesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2017.

”Buxhetimi me Pjesëmarrje”, ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor qytetarëve dhe banorëve të njësive administrative të bashkisë së madhe në Korçë, të thonë fjalën e tyre dhe të votojnë për prioritetet, të cilat ata i konsiderojnë më të rëndësishme në vendin ku banojnë.

Në takimin e hapur që do të zhvillohet me banorët  e Njësisë Administrative Mollaj do të kemi mundësinë për të diskutuar mbi Projekt Buxhetin e Investimeve për vitin 2017.

Ju mirëpresim: Ditën e Martë, Dt.13.12.2016, Ora:1400, Vendi i Takimit: Lokali i “Petro Bandillit” në Qendër komunë Mollaj.

Për një vend më të mirë PËR VETEN DHE FËMIJËT TUAJ!

FJALËN E KE TI!

back