Koncert festiv

Koncert festiv

Dita e Verës tek Pazari i Vjetër i Korçës vjen me një festë të papërsëritshme. 13 Mars, ora 18:00, sjellim një koncert festiv me Altin Goci dhe Domino Band. Shijojmë muzikën dhe çdo element tjetër tradicional të kësaj feste. Gështenjat e pjekura, kulaçi, gatime të tjera dhe shumë surpriza na presin tek Pazari i Vjetër i Korçës. 

"Ditët e Verës" në Korçë

"Ditët e Verës" në Korçë

Nga data 1-14 mars, me zjarret, muzikën dhe gatimet tradicionale. I japim mirëseardhjen Pranverës, 28 shkurt, ora 18:00 tek Pazari i Vjetër i Korçës. 
Një dekor i veçantë dhe atmosferë festive, një kalendar i gjatë aktivitetesh dhe shumë surpriza, këtë vit me Panairin e Pranverës në Pazarin e Vjetër dhe Zonën Këmbësore. Merr miqtë dhe bëhu pjesë e festave në Korçë!!!!!!

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë qytetarët, të cilët kanë kryer rregjistrimin e fëmijëve të lindur brenda afatit ligjor gjatë periudhës gusht 2009 - tetor 2014 si dhe kanë dorëzuar dokumentacionin përkatës në Drejtorinë e Financës në Bashkinë Korçë, të paraqiten pranë zyrave të Postës Shqiptare, Filiali Korçë për tërheqjen e shpërbilimit.

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

KËSHILLI BASHKIAK

KORÇË

                                                                                                                                 Korçë më 20.02.2017

 

LAJMËRIM   

Ditën e Premte , datë  24 Shkurt  2017ora 1400, në sallën e Bashkisë (ish Gjykata) do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite:

read more
back