Njoftim.

                                                                                         REPUBLIKA E SHQIPËRISË

  BASHKIA KORÇË

 

 

 

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E FITUESIT PËR PROCEDURËN E NGRITJES NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË DREJTORISË JURIDIKE DHE MENAXHIMIT TË BURIMEVE NJERËZORE

Niveli minimal i diplomës Master Shkencor në Shkencat Juridike. Kategoria e pagës II.a

 

 

Në zbatim të nenit 26 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të kreut III, të Vendimit nr.242, datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave,  në përfundim të procedurës së ngritjes në detyrë, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë Bashkisë Korçë  njofton se për pozicionin :

read more

Karnavalet e Korçës 2017

Karnavalet e Korçës 2017

Në datën 10 QERSHOR, çelim sezonin turistik me "Karnavalet e Korçës". 
ora 18:00, Parada e Karnavaleve përgjatë blv "Republika"
ora 19:00, Performanca e grupeve @BID KORCA - Zona Pedonale dhe "Carnival street party" me Dj. Niko 
ora 21:00, "Carnaval Party" @Pazari i Vjetër Korçë - TID Korça

Korça Art

Festa e Fëmijëve

Festa e Fëmijëve

Surprizoni fëmijët tuaj në ditën e tyre festive! Festë, lojra argëtuese dhe kreative na presin në Parkun "Rinia" në 1 Qershor, ora 11:00. Ju mirëpresim!

back