Njoftim

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

KËSHILLI BASHKIAK

KORCË

                                                                                                                                 Korçë më 31.12.2016

 

LAJMËRIM   

Ditën e Enjte , datë  12  Janar  2017ora 1200, në sallën e Bashkisë (ish Gjykata) do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite:

read more

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë merr masa për parandalimin e përhapjes së virusit të gripit. Situata e gripit në vend, MSH urdhëron mbylljen e çerdheve, kopshteve dhe shkollave të arsimit parauniversitar në datat 4, 5, 6, 7 Janar 2017.

read more

Koncert

10 Vjet - Parada Tradicionale e Babagjyshëve të Vegjël

10 Vjet - Parada Tradicionale e Babagjyshëve të Vegjël

Të gjithë së bashku në datën 30 dhjetor, ditën e premte, në orën 12:00 tek Parada Tradicionale e Babagjyshëve të Vegjël, e cila fillon nga "Lëndina e Lotëve" drejt Zonës Këmbësore të qytetit.

read more
back