Apliko tani!

KOKOFEST 2017

18 shtator, ora 19 : 30 nata e dytë e KoKo Fest. Trupa e teatrit të Vlorës. Regjia Spiro Duni.

Njoftim

BASHKIA KORÇË

DREJTORIA E FINANCËS

Korçë, më 18.09.2017

NJOFTIM

Njoftohen komisionerët e ZAZ, QV, dhe GNV të KZAZ-së me nr.71 (zgjedhjet parlamentare të vitit 2017) se duke filluar nga data 18.09.2017 e në vazhdim, janë të lutur të paraqiten me kartën e identitetit pranë Filialit të Postës (Dega Korçë) për tërheqjen e masës së shpërblimit.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

 

"Koko Fest" e çel trupa e teatrit të Korçës me " 8 Femra", 16 - 17 shtator, ora 19:30

Regjia: Driada Dervishi 
Kostumet: Berina Kokona 
Skena: Fjoralba Prifti 

back