NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë qytetarët, të cilët kanë kryer rregjistrimin e fëmijëve të lindur brenda afatit ligjor gjatë periudhës gusht 2009 - tetor 2014 si dhe kanë dorëzuar dokumentacionin përkatës në Drejtorinë e Financës në Bashkinë Korçë, të paraqiten pranë zyrave të Postës Shqiptare, Filiali Korçë për tërheqjen e shpërbilimit.

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

KËSHILLI BASHKIAK

KORÇË

                                                                                                                                 Korçë më 20.02.2017

 

LAJMËRIM   

Ditën e Premte , datë  24 Shkurt  2017ora 1400, në sallën e Bashkisë (ish Gjykata) do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me rend dite:

read more

Koncert me rastin e festës së Shën Valentinit!

"Pema e Dashurisë"
Festojmë Shën Valentinin tek Pazari i Vjetër.:)Dekor i veçantë,mesazhe dhe këngë dashurie me Pirro Cako, Bledi Polena, dhe Lazarela Deti! Ju presim,në KORÇËN E DASHURISË! 14 Shkurt 2017,ora 18:30, tek sheshi i Pazarit të Vjetër!

NJOFTIM

Diten e marte, date 31 janar  2017, ora 12:00 ne sallen e Keshillit do te zhvillohet mbledhja e Keshillit Bashkiak me rend dite: 1. Relacion per miratimin e bursave dhe gjysem bursave per studentet e vitit te pare 2016-2017. Sekretaria e K . B Anxhela Hajdini !

back