"Verë dhe Portokalle" vjen në Korçë

"Verë dhe Portokalle" vjen në Korçë

Bashkia Korçë, ju fton në datë 1 korrik 2017, ora 20:30 tek Sheshi i Katedrales, në një mbrëmje të bukur vere, me humorin e trupës së Portokallisë dhe koncert me këngëtarët më të njohur. Shijo një fundjavë plot humor dhe argëtim në Korçë!

"Ditët e Pavilioneve"

"Ditët e Pavilioneve", për herë të parë në Korçë, simpoziumi i 1-rë i arkitekturës 15-22 korrik 2017! Ftojmë arkitektët e rinj dhe studentët e arkitekturës të bëhen pjesë e eventit "Ditet e Pavilioneve", për të materializuar idetë e tyre. Apliko tani!

 

NJOFTIM

NJOFTIM

Të gjithë artdashësit që dëshirojnë të njihen me ambjentet e reja të teatrit të Korçës, janë të mirëpritur ta vizitojnë nga ora 9:00 -12:00 dhe nga 18:00-20:00.
Ju mirëpresim !

NJOFTIM

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

BASHKIA KORÇË

 

NJOFTIM

 

        Mbi kërkesën e bërë nga Njësia Administrative Mollaj, mbi nevojën për pasjen e një ambjenti në fshatin Ujëbardhë për zhvillimin e mbledhjeve të kryesisë së fshatit, për shpërndarjen e postës dhe të pensioneve dhe për vendosjen e një repertitori (përforcues valësh), Bashkia Korçë njofton se kërkohen ambjente me qira sipas kritereve të mëposhtme:

read more
back