NJOFTIM

NJOFTIM

Je i ri deri ne 30 - vjeç?
Ke një ide biznesi ?
Apliko për t'u bërë pjesë e programit www.aftesi.info/vetepunesimi
Idetë e biznesit që synojnë të vendosen pranë zonës së Pazarit të Vjetër, do të kenë përparësi.
Ju presim të hënë, ora 10:30, tek Qëndra Rinore në Korçë, në takimin prezantues të programit!

Pranverë në Pazarin e Vjetër të Korçës

Atmosfera e gëzuar, notat festive dhe lojrat e shumta, në një kënd të veçantë për vogëlushët. 14 Mars, ora 11:00 tek Pazari i Vjetër i Korçës, një ditë dedikuar fëmijëve, me mbeshtetjen e fondacionit Kenedi

Koncert festiv

Koncert festiv

Dita e Verës tek Pazari i Vjetër i Korçës vjen me një festë të papërsëritshme. 13 Mars, ora 18:00, sjellim një koncert festiv me Altin Goci dhe Domino Band. Shijojmë muzikën dhe çdo element tjetër tradicional të kësaj feste. Gështenjat e pjekura, kulaçi, gatime të tjera dhe shumë surpriza na presin tek Pazari i Vjetër i Korçës. 

"Ditët e Verës" në Korçë

"Ditët e Verës" në Korçë

Nga data 1-14 mars, me zjarret, muzikën dhe gatimet tradicionale. I japim mirëseardhjen Pranverës, 28 shkurt, ora 18:00 tek Pazari i Vjetër i Korçës. 
Një dekor i veçantë dhe atmosferë festive, një kalendar i gjatë aktivitetesh dhe shumë surpriza, këtë vit me Panairin e Pranverës në Pazarin e Vjetër dhe Zonën Këmbësore. Merr miqtë dhe bëhu pjesë e festave në Korçë!!!!!!

back