Rikonstruksioni i Sheshit para Teatrit

Rikonstruksioni i Sheshit para Teatrit

Investimi me vlerë 241 milion lekë i shtrirë në një sipërfaqe prej 30.000 m2 përfshin:

1.      Rimodelimin dhe konturimin e sheshit para teatrit

2.      Ndërtimin e një obelisku panoramik me një lartësi prej 33.5

3.      Ndërtimin e një shatërvani me siperfaqe 350 m2 i cili në stinën e dimrit do të funksionojë si pistë patinazhi

4.      Rikonstuksionin e fasadave të pallateve përreth sheshit

5.      Përmirësimin e ndriçimit publik të Bulevardit "Gjergj Kastrioti"

6.      Rikonstruksioni i një pjese të Bulevardit "Fan S. Noli" që lidh sheshin me zonën e pazarit deri tek ish-NPV

7.      Shtesën e Lulishtes "Vangjush Mio"

8.      Rikonstruksionin e rrugicave midis shkollës "Themistokli Germenji" dhe Zonës Kembesore së bashku me shtrimin e rrjetit të kanalizimeve

9.      Standartizimin e rrugës për kalimin e automjeteve dhe krijimin e vendparkimeve

 

back