Takim tre ditor në qytetin e Korçës!

Takim tre ditor në qytetin e Korçës!

Ministrat e Punëve të Jashtme të Shqipërisë dhe Greqisë, Ditmir Bushati dhe Nikos Kotzias, zhvilluan bisedime në Korçë më 19-21 janar, duke u fokusuar në çështjet bilaterale.Përveç takimit, të shoqëruar edhe nga Kryetari i Bashkisë së Korçës Sotiraq Filo, ata kanë vizituar edhe Pazarin e Vjetër dhe disa pika të tjera në qytet.Bashkia Korçë organizoi një koncert me performancën e mrekullueshme të Korit ¨Lira¨ (Nderi i Kombit) dhe vallet e Ansamblit Skënderbeu, të cilët përcollën emocion tek të ftuarit.

back