Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Bashkia e re e zyrave pa mure, transparente dhe e hapur për qytetarët, është projekti i parë i këtij koncepti inovativ për ofrimin e shërbimeve në Shqipëri. Biblioteka e Re dhe Galeria e Arteve me një arkitekturë moderne dhe një fond të hapur dhe të pasuruar të librave. Godina e Prefekturës dhe Këshilli i Qarkut do të përshtaten në funksion të kulturës, artit dhe kreativitetit duke krijuar një bërthamë kulturore në zemër të Korçës.

back