Bashkëpunim me të rinjtë për të realizuar projekte të reja

Bashkëpunim me të rinjtë për të realizuar projekte të reja

Takim me nxënësit e shkollës së mesme të gjuhëve të huaja "Faik Konica" në Korçë. Në këtë takim u diskutua për projektin që ata vetë kishin përgatitur, për ndërtimin e një palestre të mbyllur me fusha basketbolli, volejbolli dhe një pistë vrapimi, të cilat të mund të përdoren edhe nga banorët e komunitetit në atë zonë. "Është kënaqësi të marrësh kërkesa të tilla nga të rinj të cilët e duan sportin. I lumtur që i dhuruam Korçës dhe të rinjve të apasionuar pas aktiviteteve sportive, 5 terrene sportive në shkolla dhe blloqe banimi dhe të parin park olimpik në Shqipëri", - shprehet Kryebashkiaku Sotiraq Filo.

back