Dita Amerikane në Pazari i Vjetër i Korçës 22-10-2017

Dita Amerikane në Pazari i Vjetër i Korçës

Një fundjavë e mbushur me aktivitete, argëtim por edhe histori e materiale nga jeta e shqiptarëve në Amerikë ndër vite. Një ekspozitë e hapur e letrave dhe fotografive të ruajtura nga familjet korçare, gatime tradicionale amerikane, muzikë dhe lojra për fëmijë, të sjella së bashku në Pazarin e Vjetër të Korçës. Prania e ambasadorit z. Donald Lu, i shtoi vlerat këtij eventi të veçantë.

back