Lufta ndaj informalitetit tek mjetet e transportit publik 16-10-2017

Lufta ndaj informalitetit tek mjetet e transportit publik

Vazhdon aksioni në luftën kundër informalitetit. DKT dhe Policia Bashkiake në bashkëpunim me Njësinë e Qarkullimit Rrugor, të vendosur për të luftuar konkurrencën e pandershme në automjetet e transportit të qytetarëve, brenda qytetit por edhe në Njësitë Administrative të Bashkisë Korçë. 

back