Shkollë e re në fshatin Kamenicë, Njësia Administrative Mollaj

Shkollë e re në fshatin Kamenicë, Njësia Administrative Mollaj

Ndërtuam ambjente të përshtatshme për 150 fëmijë dhe 15 mësues, të cilët në vazhdim do të zhvillojnë mësimin brenda çdo parametri bashkëkohor. Nga një godinë e amortizuar dhe rrugë e gjatë që duhej të bënin çdo ditë për të shkuar në shkollë, tani një shkollë e re pranë zonës së tyre të banimit.

back