Vizitë e ambasadorit italian në Bashkinë e Korçës 07-10-2017

Vizitë e ambasadorit italian në Bashkinë e Korçës

Kryebashkiaku Sotiraq Filo priti në ambientet e bashkisë, ambasadorin italian në Shqipëri z. Alberto Cutillo. Në takim u diskutua rreth dinamikës që Korça ofron për turizmin dhe hapësirat për investimet e huaja. Bashkia ka një eksperiencë shumë të mirë bashkëpunimi me IADSA për projektin e "Markatës së Shijes" në Korçë, i cili do të jetë një nga tregjet më të bukur dhe me standart në Shqipëri.

back