Kryetari i Bashkisë Kozan Z. Ioanidhis Eleftherios vizitoi Bashkinë e Korçës. 26-09-2017

Kryetari i Bashkisë Kozan Z. Ioanidhis Eleftherios vizitoi Bashkinë e Korçës.

Kryetari i Bashkisë Kozan z. Ioanidhis Eleftherios dhe stafi e tij vizituan Bashkinë e Korçës. Në pritjen e rezervuar nga Kryetari i Bashkisë z. Sotiraq Filo, ata diskutuan lidhur me çështje të bashkëpunimit të ndërsjelltë në fusha të ndryshme. Gjatë takimit u diskutua edhe shtrirja e këtij bashkëpunimi në një rrjet më të gjerë me bashkitë e vendeve të tjera europiane.

back