Ambasadori i Republikës Çeke zhvilloi një vizitë zyrtare në Bashkinë e Korçës 12-08-2017

Ambasadori i Republikës Çeke zhvilloi një vizitë zyrtare në Bashkinë e Korçës

Ambasadori i Republikës Çeke në Tiranë, Jaroslav Ludva zhvilloi një vizitë zyrtare në Bashkinë e Korçës ku u prit nga Kryetari i Bashkisë Sotiraq Filo. Gjatë takimit, diplomati çek vlerësoi potencialin turistik dhe kulturor të Korçës si dhe garantoi bashkëpunimin në disa projekte.

back