Ceremonia përmbyllëse e Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturës dhe Arkitekturës 2017 23-07-2017

Ceremonia përmbyllëse e Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturës dhe Arkitekturës 2017

5 skulptura dhe Pavilione të reja i shtohen Parkut të qytetit. Ky edicion i "Simpoziumit të Arkitekturës dhe Skulpturës" ka sjellë një ndërthurje unike të artit duke i dhënë Korçës një vlerë të shtuar. Mirënjohje për artistët dhe punën e tyre, e cila u realizua me mbështetjen e: Abi Bank, Junik.shpk, Xhengo.shpk, Konstruksion 93 dhe Ambasada Hollandeze.

back