Ambasadorja e BE Romana Vlahutin vizitoi Korçën 21-07-2017

Ambasadorja e BE Romana Vlahutin vizitoi Korçën

Ambasadorja Romana Vlahutin, ka vizituar Teatrin e ri, Pazarin e Vjetër, Muzeun e Artit Mesjetar, Muzeun Oriental "Bratko" dhe Shëtitoren "Fan Noli", investime të rëndësishme në qytetin e Korçës. E shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo dhe stafi i tij, diplomatja u shpreh se Bashkimi Europian do të vazhdojë të ofrojë mbështetjen për projekte të tjera në këtë qytet.

back