Vizitë e Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë 05-07-2017

Vizitë e Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë

Ambasadorja e Gjermanisë në Shqipëri Sussane Schutz ka zhvilluar një takim në Bashkinë e Korçës. Duke vlerësuar punën e deritanishme në realizimin e projekteve madhore që e kanë transformuar Korçën, u diskutuan edhe mundësitë e bashkëpunimit për zhvillimin ekonomik dhe turistik mes dy vendeve.

back