Teatri “Andon Zako Çajupi” në Korçë

Teatri “Andon Zako Çajupi” në Korçë

Teatri “Andon Zako Çajupi”, tashmë është shndërruar plotësisht, pas investimit për rikonstruksionin e tij, i cili e ktheu atë në një teatër modern. Tempulli i artit hapi dyert për publikun, me një shfaqje klasike, duke mirëpritur kështu edhe artistët e Teatrit të Operas dhe Baletit me “Liqeni i Mjellmave”. Ai nuk është vetëm teatri i qytetit, ai është një teatër mbarëkombëtar.

back