Vizitë e diplomatëve të Ambasadës Bullgare në Bashkinë e Korçës 29-05-2017

Vizitë e diplomatëve të Ambasadës Bullgare në Bashkinë e Korçës

Gjatë takimit me Ambasadorin Bullgar z.Dimitër Arnaudov, ish-presidentin Bullgar z.Roisen Plevneliev, eurodeputetin z.Andrej Kovaçev dhe Kryetarin e fondacionit "Kujtesa Bullgare" z.Milen Vrabesvski. Diskutuam rreth dinamikës që ky qytet ofron për turizmin dhe hapësirat për investitorët e huaj në fusha të ndryshme.

back