Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

"Netët e Poezisë", një aktivitet tradicional, i cili solli për dy netë rradhazi freskinë e poezisë dhe krijime të veçanta në qytetin e Korçës. Petrit Ruka u vlerësua me çmimin "Kurora e Poezisë", ndërsa dy netët e këtij aktiviteti iu kushtuan poeteshës korçare, Natasha Lako dhe krijimtarisë së saj.

back