Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Korça, kryeqëndra e artit dhe kulturës, ka bërë bashkë shkrimtarë dhe poetë të njohur nga e gjithë Shqipëria dhe me gjerë. Netët e Poezisë, janë bërë tashmë një traditë e përvitshme për qytetin. Në mënyrë simbolike, janë mbjellë sot pesë pemë, tek ajo pjesë e parkut "Vangjush Mio" që nga sot do të emërtohet "Lëndina e Poetëve". 

back