Takim me tregëtarët e gjësë së gjallë

Takim me tregëtarët e gjësë së gjallë

Zona e Korçës është fantastike për prodhimet bujqësore dhe blegtorale. Shumë shpejt do të kemi tregun e ri të gjësë së gjallë, tek zona e ish thertores në Korçë. Kemi marrë të gjitha masat për garantimin e sigurisë ushqimore, në një treg me standarte bashkëkohore. Qytetarët e bashkisë së madhe, do të konsumojnë produkte të zonës, të cilat kontribuojnë në rritjen e ekonomisë lokale. Me tregun e ri, do të sigurojmë që çdo gjë të jetë me higjienë dhe e çertifikuar për konsumatorët, pa asnjë tarifë shtesë për tregëtarët.

back