Vazhdon me intensitet puna për realizimin e Parkut Olimpik në Korçë 23-05-2017

Vazhdon me intensitet puna për realizimin e Parkut Olimpik në Korçë

Parku Olimpik i Korçës, po merr jetë bashkë me Kompleksin Sportiv dhe Qytetin e ri të Fëmijëve. Me kryeministrin Edi Rama, inspektuam ecurinë e punimeve. Pas 20 vitesh lënë ne harresë, kjo vlerë e shtuar dhe e jashtëzakonshme për Korçën, do ti shërbejë fëmijëve dhe sportistëve nga brenda dhe jashtë vendit 

back