Markata e re e Korçës

Markata e re e Korçës

Markata e re e Korçës, një projekt madhor, ku do të pozicionohen 170 njësi shitje me produkte autentike të rajonit juglindor. Një pikë që forcon ekonominë lokale por edhe një atraksion turistik, do të ndërtohet në një nga godinat e braktisura të ish-UMB. Projekti vjen si një bashkëpunim ambicioz i Bashkisë së Korçës, programit italian IADSA dhe Agjencisë së Zhvillimit Rajonal – 3.

back