Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik 17-05-2017

Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik

Drejt përfundimit ndërhyrja në kanalet kullues dhe ujitës në fshatin Dërsnik. Fermerët, këtë sezon do ta kenë më të lehtë punën e tyre në tokat bujqësore. Vetëm me pak muaj punë, ndryshimi është i dukshëm. Sfida jonë për muajt në vazhdim është ndërtimi i urave në rrugët mes parcelave dhe rehabilitimi i rrjetit të ujësjellësit të fshatit.

back