Përurohet memoriali kushtuar masakrës gjatë Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare në fshatin Ravonik 05-05-2017

Përurohet memoriali kushtuar masakrës gjatë Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare në fshatin Ravonik

Në memorialin e ndërtuar në fshatin Ravonik, në nderim të 36 burrave dhe djemve, të cilët u vranë në 29 nëntor 1943. Simbolet e kësaj lufte janë dëshmi, që transmetojnë në breza të kaluarën e lavdishme e cila është nder dhe krenari. Respekt për figurën dhe sakrificën e tyre!

back