Përmirësimi i infrastrukturës në lagjen 16 të qytetit 22-04-2017

Përmirësimi i infrastrukturës në lagjen 16 të qytetit

Në lagjen 16 të qytetit, atje ku thuajse të gjitha blloqet e banimit janë transformuar, me rrugë të shtruara, trotuare, lulishte dhe ndriçues të rinj. Ndamë me banorët lajmin e mirë se në dy javët e para të majit, do të fillojmë punën tek pjesa e mbetur e blloqeve të banimit në këtë zonë të Korçës.

back