Projekte të reja për fshatrat e Bashkisë së Korçës 22-04-2017

Projekte të reja për fshatrat e Bashkisë së Korçës

Në Malavec dhe Shamoll, për të parë nga afër ndryshimin pas ndërhyrjeve për ndriçimin, rehabilitimin e rrugëve në fshat dhe parcela. Diskutuam me banorët edhe problemin e mungesës së ujit të pijshëm dhe i njohëm ata me projektin më të ri, i cili do t'i japë zgjidhje kësaj situate problematike. 

back