Ceremoni përkujtimore për studiuesen dhe bizantologen ruse Viktori Puzanova 19-04-2017

Ceremoni përkujtimore për studiuesen dhe bizantologen ruse Viktori Puzanova

Gjatë ceremonisë përkujtimore të organizuar me rastin e 50 vjetorit të vdekjes së znj. Viktori Puzanova. Për herë të parë, në ambjentet e Muzeut të Artit Mesjetar të Korçës u ekspozuan 32 punime, afreske dhe ikona të studiueses ruse, të cilat janë riprodhime të veprave të artistëve më të njohur të periudhës bizantine.

back