Kampionati i Shahut në Korçë 19-04-2017

Kampionati i Shahut në Korçë

Të rinj të apasionuar pas sportit të shahut, në kampionatin e organizuar në ambientet e Qendrës Rinore. Sporti i shahut në Shqipëri gjithnjë është konsideruar dhe vazhdon të jetë një nga sportet më elitare në vendin tonë. Ajo ç’ka e bën të veçantë shahun, janë vlerat shoqërore, sociale dhe edukative të brezave të rinj. Korça, ka një potencial të të rinjve që e preferojnë dhe investojnë në këtë disiplinë sportive.

back