Pashkë tek Pazari i Vjetër! 15-04-2017

Pashkë tek Pazari i Vjetër!
Panairi i artizanatit gjatë gjithë ditës do të ofrojë punimet më të veçanta, të realizuara me mjeshtëri nga artizanët Korçarë. Në mbrëmje Pazari i Vjetër i Korçës kthehet në epiqendrën e festimeve. 

Kafe - Muzeum Komiteti - Dj Ger Kacerja

The Beatles- Saimir Poda dhe Eni Guci

Taverna Pazari- serenata korçare dhe gatime tradicionale

Merr familjen, fto miqtë dhe festo Pashkën tek Pazari i Vjetër!

back