Panairi i Poçerisë 14-04-2017

Panairi i Poçerisë

Një panair me punimet e artizanëve të Pazarit të Vjetër të Korçës, produkte të realizuara në teknika të ndryshme artizanale, në tekstil, dru, qendistari,qeramikë, dhe produkte ushqimore. Tradita vazhdon edhe me Panairin e Poçerisë tek sheshi i Katedrales. Panairi do të qëndrojë i hapur deri të djelë, për të kulmuar në mbrëmje me një koncert të veçantë.

back