Korça Riciklon 07-04-2017

Korça Riciklon

Projekti ynë më i ri për mbledhjen e mbetjeve shtëpi më shtëpi, një hap para që e bën Korçën qytet më të pastër. Bashkë me të rinj të qytetit, nisëm promovimin dhe ndërgjegjësimin e banorëve për projektin e ndarjes së mbetjeve të riciklueshme që në burim, fillimisht në lagjet karakteristike të Korçës, për t’u shtrirë më tej në gjithë qytetin.

back