Inspektimi i punimeve në Voskopojë 04-04-2017

Inspektimi i punimeve në Voskopojë

370 milion lek, është vlera e investimit nga Qeveria Shiptare përmes FZHR-së në Voskopojë. Ky projekt përfshin rikonstruksionin e plotë të rrugëve, qendrës, sistemit të ndriçimit dhe restaurimin e plotë të 4 kishave Monument Kulture. Zv.Kryeministri Niko Peleshi dhe Kryetari i Bashkisë Sotiraq Filo inspektuan ecurinë e punimeve në këtë fshat turistik i cili shumë shpejt, do t'i japë një dimension më të gjerë zhvillimit ekonomik dhe turistik të zonës.

back