Avancojnë punimet e shkollës së re në fshatin Kamenicë 01-04-2017

 Avancojnë punimet e shkollës së re në fshatin Kamenicë

Inspektuam ecurinë e punimeve të shkollës së re në fshatin Kamenicë, njësia administrative Mollaj. Një shkollë me standarte, një premtim i mbajtur për banorët. 138 nxënësit dhe mësuesit, falë këtij investimi nuk do të bëjnë më rrugë të gjatë në këmbë, për të shkuar në shkollë. Cdo ditë punë konkrete, në çdo njësi administrative, Bashkia Korçë.

back