Ndarja dhe riciklimi i mbetjeve 31-03-2017

Ndarja dhe riciklimi i mbetjeve

Për herë të parë në qytet, ndarja e mbetjeve do bëhet në burim. Do të fillojmë në lagjet karakteristike dhe më pas në gjithë qytetin. Në kuadër të kësaj nisme, po realizohen punë të bukura me materiale të reciklueshme nga nxënësit e shkollave të qytetit të Korçës, që janë bërë pjesë e projektit të bashkisë.

back