Avancojnë punimet tek zona sportive 28-03-2017

Avancojnë punimet tek zona sportive

Gjatë inspektimit të punimeve për ndërtimin e terreneve sportive në qytetin e Korçës. Ecuria e tyre me hapa shumë të shpejtë shënon një cikël të ri për të ardhmen e sportit.

 

Zona Sportive në Korçë:
* Fushë futbolli e standarteve olimpike, me bar natyral dhe pistë vrapimi.
* 2 fusha volejbolli.
* 2 fusha basketbolli.
* 4 fusha tenisi.
* Dhoma zhveshje për sportistët me standarte bashkëkohore.
* 300 vende parkimi.
* Ndriçim modern dhe sipërfaqe e gjelbëruar.

 

back