Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Një impakt i menjëhershëm dhe premtues në fshatrat e Korçës pas investimit për ndriçimin publik. Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan, si asnjëherë më parë, një hap konkret për zgjidhjen e këtij problemi për banorët. Shumë shpejt, edhe investime të tjera do të kthehen në një realitet të prekshëm.

back