Ambasadori i Austrisë vizitoi Bashkinë e Korçës 13-03-2017

Ambasadori i Austrisë vizitoi Bashkinë e Korçës

Ambasadori i Austrisë z. Johann Sattler, vizitoi Bashkinë e Korçës me qëllim rritjen e bashkëpunimit për projekte të ndryshme. Diplomati austriak, ka vlerësuar Korçën si një model të zhvillimit të turizmit dhe ka vendosur theksin tek promovimi i mëtejshëm i vlerave turistike, si edhe implementimi i projekteve të reja për zhvillimin e këtij sektori.

back